Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met fiets of bus

Het Inspirocollege, school voor secundair onderwijs, is vlot bereikbaar vanuit Zonhoven, Helchteren, Heusden-Zolder en natuurlijk Houthalen.

Ik kom met de fiets

Onze school ligt in het groen. Vanuit de omliggende gemeentes zijn er verschillende fietsroutes naar het Inspirocollege. Vanuit Zonhoven en Zolder fiets je 20 minuten, vanuit Helchteren 10 minuten en het centrum van Houthalen ligt op 5 minuutjes.

Jouw ideale fietsroute uitstippelen doe je op:

Ik kom met de bus

De haltes aan onze school zijn Inspirocollege boven en Inspirocollege onder. Zijn beide haltes voor jou een optie? Stap dan op en af aan ‘Inspirocollege boven’, dit is de hoofdhalte. Je kan de dienstregeling van De Lijn raadplegen via de routeplanner op www.delijn.be.

Abonnementen (trein/tram/bus)

Reis je verschillende keren per week met bus of tram? Kies dan voor een Buzzy Pazz. Dit is een abonnement voor kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar. Hiermee mag je onbeperkt reizen op alle geregeld vervoer van De Lijn. Om een Buzzy Pazz te kopen, ga je langs in een lijnwinkel of bestel je online. De startdatum van je abonnement kan je vrij kiezen. Een Buzzy Pazz is geldig voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Meer info bij De Lijn

Je reist met trein en bus: in elk NMBS-station kan je een abonnement kopen voor een treintraject gecombineerd met een netabonnement van De Lijn. Zo’n gecombineerd abonnement is goedkoper dan twee afzonderlijke abonnementen en biedt je dezelfde gebruiksvoorwaarden.

Inspirobusje

Voor sommige verplaatsingen tijdens de lesuren reis je met het Inspirobusje: uitstappen in kleine groepen, tijdens de POP-uren, de brede school, …

Contacteer ons