Brede school

Ontplooi je tot de beste versie van jezelf 🙌🏼

Met ons pedagogisch project ‘ontPOP jezelf en blink uit’ hopen we dat je je maximaal kan ontplooien en ontwikkelen. Don’t dream your life, live your dreams.

persoonlijke ontwikkeling

Onze brede school activiteiten zijn een aanvulling op ons pedagogisch project. Wij willen jou laten ontdekken waar je goed in bent en zo je studiekeuze te vergemakkelijken. Want leerlingen die weten waar ze goed in zijn, kunnen de juiste studiekeuzes maken.

Hobby’s na school

In onze school kies je POP-uren en ga je aan de slag met activerende werkvormen. Maar daar stopt het niet: je kan in het Inspirocollege ook ‘Brede School’-activiteiten volgen. Dit is een samenwerking tussen de school en vrije tijdsorganisaties om je na schooltijd, maar op school, maximaal te ontwikkelen.

Zo organiseren we bijvoorbeeld STEM-workshops, kan je een rol spelen in ons muziektheater of kan je lessen woord & drama volgen.

Inschrijven

Inschrijven voor één van onze brede school cursussen kan enkel digitaal. Mail jouw naam, klas en de lessen waarvoor je inschrijft naar info@inspirocollege.be.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.