Inschrijven

Schrijf je in op onze school ✍🏻

Door de huidige coronamaatregelen is er dit jaar geen infoavond. Toch willen we elke geïnteresseerde ouder zo goed mogelijk informeren over onze school waar jij je zoon of dochter wil inschrijven.

Bezoek de infosite

Wil je graag een kijkje nemen in onze school en kennis maken met ons studieaanbod voor het eerste jaar? Dan heten wij je welkom op onze infosite voor de eerste graad. Heb je nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen via het nummer T: 011 52 22 10. We beantwoorden graag al jullie vragen.

Bezoek lagere scholen

Normaal komen leerlingen van het zesde leerjaar elk schooljaar samen met hun klas kennis maken met onze school. Dit schooljaar werd dit vervangen door een filmpje van onze school in de klassen van het zesde leerjaar.

Digitale infoavond

Elk jaar organiseren we infoavonden voor leerlingen van het 6de leerjaar en leerlingen uit het 2de en 4de jaar secundair onderwijs, samen met hun ouders. Dit schooljaar zullen deze avonden ook digitaal plaats vinden:

  • Infoavond 6de leerjaar: 25 februari 2021 om 19 uur
  • Infoavond ‘Op stap naar het derde jaar’: 9 maart 2021 om 19 uur
  • Infoavond ‘Op stap naar het vijfde jaar’: 11 maart 2021 om 19 uur

Om voor deze infoavonden in te schrijven, willen we vragen een mailtje te sturen naar volgend e-mailadres: infoavond@inspirocollege.be

Er zal dan een mailtje teruggestuurd worden met de link om in te loggen op de digitale infoavond.

Telefonisch contact

Er kan ook steeds telefonisch contact opgenomen worden, om op elke individuele vraag een antwoord te krijgen. Het Inspirocollege is een kleinschalige school en we hechten veel belang aan persoonlijk contact. T: 011/522210

Update

  • 1ste jaar: volzet verklaard
    Indien je nog wenst in te schrijven gelieve telefonisch contact op te nemen met het secretariaat.
  • 2de – 6de jaar
    Inschrijven is mogelijk vanaf maandag 19 april 2021. Indien je nog wenst in te schrijven gelieve telefonisch contact op te nemen met het secretariaat.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief