Solliciteren

Jouw rol in onze school

Ons oog voor talent begint bij jou. Jij begeleidt de leerlingen in het verkennen van de verschillende interessegebieden, zelfstandig leren en kritisch denken. 

jouw rol

  • Onze leerkrachten spelen een belangrijke rol in ons pedagogisch project. Ons eerste principe, oog voor talent, begint bij jou. We willen jongeren zoveel mogelijk kansen geven om hun eigen talenten, interesses, sterktes en zwaktes te leren kennen. Jij begeleidt de leerlingen in het verkennen van de verschillende interessegebieden.
  • Activerende werkvormen zijn belangrijk in ons onderwijs. Jij wordt uitgedaagd om een brede waaier aan methodieken te gebruiken.
  • De leerkrachten van het Inspirocollege spelen een belangrijke rol in het begeleid zelfstandig leren. Je draagt niet alleen kennis over, maar begeleidt leerprocessen en zorgt ervoor dat leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen.
  • Tot slot heb jij een grote openheid, flexibiliteit en luisterbereidheid zodat leerlingen de mogelijkheid krijgen om te participeren.

solliciteren

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Top! Stuur ons jouw sollicitatiebrief en CV en wie weet ben jij binnenkort ook een #Insp(iro)(h)ero.

Vermeld zeker voor welke vakken je solliciteert. Je sollicitatie blijft geregistreerd tot het einde van het schooljaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.