Solliciteren

Jouw rol in onze school

De persoonlijke ontplooiing van de leerlingen begint bij jou. Jij begeleidt de leerlingen in het verkennen van de verschillende interessegebieden, zelfstandig werken en kritisch denken. 

jouw rol

  • Onze leerkrachten spelen een belangrijke rol in ons pedagogisch project. Elke leerling krijgt de kans om zich te ontwikkelen als een kleine rups die zich ontpopt tot een mooie en fiere vlinder die klaar is om zijn vleugels uit te slaan in het hoger onderwijs en in de samenleving. En net als bij popcorn, POPT elke leerling op zijn manier en zijn moment! Jij begeleidt de leerlingen in dit proces.
  • De leerkrachten van het Inspirocollege spelen een belangrijke rol in het begeleid zelfstandig leren. Je draagt niet alleen kennis over, maar begeleidt leerprocessen en zorgt ervoor dat leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen.
  • Activerende werkvormen zijn belangrijk in ons onderwijs. Je wordt uitgedaagd om een brede waaier aan methodieken te gebruiken.
  • Tot slot heb jij een grote openheid, flexibiliteit en luisterbereidheid zodat leerlingen de mogelijkheid krijgen om te participeren.

solliciteren

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Top! Stuur ons jouw sollicitatiebrief en CV en wie weet ben jij binnenkort ook een #Insp(iro)(h)ero.

Vermeld zeker voor welke vakken je solliciteert. Je sollicitatie blijft geregistreerd tot het einde van het schooljaar.

Contacteer ons