Solliciteren

Hoor jij binnenkort bij ons team? 👨‍🏫

Werken op Inspiro dat is lesgeven in een fijn team en een warme sfeer. We zijn een kleinschalige school dus je zal snel een band opbouwen met jouw leerlingen en collega’s.

open communicatie

Vanaf het eerste moment op onze school word je warm ontvangen. Een team leerkrachten begeleidt jou om onze school en je collega’s te leren kennen.

Op het Inspirocollege werk je

  • in een hecht team met een open communicatie
  • in een unieke en moderne infrastructuur
  • met moderne leermiddelen en activerende werkvormen

aanvangsbegeleiding

Bij ons word je niet aan je lot overgelaten. Start jij als nieuwe leerkracht op het Inspirocollege? Dan kan je rekenen op een waardevol begeleidingstraject. Ons begeleidingsteam ondersteunt je tijdens jouw volledige eerste schooljaar en helpt je om te landen in jouw nieuwe werkomgeving. Wij zijn een school voor talentgericht onderwijs: onze leerlingen maar ook onze leerkrachten krijgen de kans om hun talenten te ontdekken. We focussen samen op jouw sterke punten en helpen je te groeien in jouw talent. En ook zodra jij je helemaal thuis voelt bij ons op school kan je natuurlijk blijven rekenen op de steun en feedback van jouw collega’s en directie.

 

Solliciteren?

Top! Stuur ons jouw sollicitatiebrief en CV en vermeld zeker voor welke vakken je solliciteert. Je sollicitatie blijft geregistreerd tot het einde van het schooljaar. Alvast bedankt voor jouw interesse in onze school en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.