10 juni 2024

Verbeterde busverbinding

We hebben de afgelopen maanden intensief onderhandeld over de nieuwe regeling van De Lijn. Met resultaat! Vanaf 1 september is er een bus vanuit Zonhoven centrum en de lijnen 313, 319 en 31 worden uitgebreid.

Sinds enkele maanden is er een nieuwe regeling van De Lijn ingegaan waarbij heel wat verbindingen van naam veranderden, bepaalde haltes van naam veranderden of soms zelfs verdwenen, stopplaatsen aan school verhuisden van boven (Herebaan-West) naar beneden (Guldensporenlaan) .

We maakten al deze verzuchtingen over aan de bevoegde instanties van De Lijn, met de vraag tot gesprek. Dit vond de afgelopen maanden plaats. We zijn blij te kunnen meedelen dat er alvast geluisterd werd en gezocht werd naar oplossingen. 

verbeteringen

Hieronder vind je een overzicht van de wijzigingen die nu al doorgevoerd werden of worden doorgevoerd vanaf 1 september. Belangrijk daarbij is dat er vanaf 1 september ook een bus vanuit Zonhoven centrum zal voorzien worden.

Verder zijn er heel wat nieuwe haltes terug ingelegd. De correcte dienstverlening gaat in vanaf september en vind je op de routeplanner van De Lijn.

Lijn 313 wordt uitgebreid

Lijn 319 wordt uitgebreid en start vanuit Zonhoven Dorp

 

Contacteer ons

Typ hier jouw bericht